Elcykler med plads til alle

Elsker du at cykle? Men er du træt af at trampe formålsløst i pedalerne i både regn og slud? Bliver du unødigt udmattet af at køre i evig modvind og konstant blæst? Vil du gerne have lidt motion, men hader du at komme svedig frem til din destinaton? Og har du tilmed brug for en cykel med plads til både børn, hund og indkøb? Så kan en el-ladcykel måske være løsningen for dig! På sådan en model kan du komme både hurtigere og nemmere frem. Uden at skulle bekymre dig så meget om hverken modvind eller trætte ben. Og hvor der er god plads til det alle!

Cyklen – fuld af fordele

Uanset om du foretrækker en cykel med eller uden motor, er der mange fordele ved at tage den to- eller tre-hjulede. Først og fremmest kommer du ofte væsentligt hurtigere frem på en cykel end med bil eller offentlig transport. Vælger du cyklen frem for bus, tog eller metro slipper du desuden for at skulle planlægge turen. Du hopper bare i sadlen når det passer dig. Og så er det afsted! Der er naturligvis også den fordel, at det er både billigere og bedre for miljøet at cykle end at køre bil. Tilmed giver det lidt ekstra motion i hverdagen, og hvem kan ikke bruge det?

Den 3-hjulede på el

De senere år har de 2-hjulede fået skarp konkurrence af de 3-hjulede. Ladcyklerne. De er ikke alene praktiske, hvis man skal bringe børn til og fra institutioner eller skole. De kan også sagtens rumme både indkøb og impulskøb samtidig. En nem måde at sikre transport fra A til B. Men nøjagtig som der findes flere forskellige slags cykler, så er en ladcykel er ikke bare en ladcykel. Der findes nemlig el-ladcykler i alle prisklasser og typer. Og naturligvis både med og uden motor. Er du på udkig efter en el-ladcykel, så er der i dag flere forskellige at vælge imellem.

Et væld af muligheder

Hvilken du skal vælge, afhænger af hvad du har brug for. Skal din nye el-ladcykel primært bruges til at fragte dig selv rundt i byen med lidt bagage? Eller skal den også kunne rumme dine børn og deres kammerater på legeaftaler? Så er det afgørende at pladsen er til det. Det er desuden et påkrævet, at cyklens passagerer er fastspændt under kørslen og sidder forsvarligt i ladet.  Skal cyklen derimod kunne klare lidt tungere ting? Så skal du kigge efter de ladcykler der er særligt udviklet til at bære og rumme mange kilo. Endelig bør du overveje, om du foretrækker en helt simpel model – eller en med mange funktioner. Det kan for eksempel være muligheden for at vælge hastighed eller et særligt anti-tilt system, der sikrer at du ikke vælter med cykel og børn.

Hop op og prøv selv!

Når du har gjort dig klart hvilken type el-ladcykel du foretrækker er der kun en ting tilbage: Nemlig at komme ud og prøve den. For det er kun ved at prøve at køre på den enkelte cykel, at du for alvor kan fornemme om det føles både sikkert og rigtigt. Rigtig god tur – og held og lykke!