Winther Elcykel

Viser alle 14 resultater

Winther Elcykel – en overlegen elcykel

Winther Elcykler er kendt for at være en af de bedste elcykler på markedet. Og det er der en grund til. Winther Elcykler er nemlig designet og udviklet med fokus på komfort, sikkerhed og brugervenlighed. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvorfor Winther Elcykler er så overlegne.

Design og komfort

En af de ting, der gør Winther Elcykler så unikke, er deres design. Alle Winther Elcykler er designet med fokus på komfort og brugervenlighed. De har bl.a. en ergonomisk sadel, justerbare styrestammer og pedaler, der er placeret i den optimale position for at minimere belastningen af dine led og muskler.

Alle Winther Elcykler er desuden udstyret med en støddæmper foran og bagpå, som gør det muligt for dig at cykle lige så glat og jævnt som muligt – selv på de dårligste veje.

Sikkerhed

Sikkerhed er et af hovedpunkterne for alle, der overvejer at købe en elcykel. Og det er heldigvis også et af hovedpunkterne for Winther Elcykel, når de designer deres cykler. Alle Winther Elcykler er nemlig udstyret med LED-lygter foran og bagpå samt reflekser på alle 4 sider, så du altid kan ses tydeligt i trafikken – også i mørke eller ved dårlige vejrforhold.

Winther Elcykler er desuden udstyret med 2 bremsehåndtag – én foran og én bagved – som giver dig den bedst mulige bremsekontrol. Du kan desuden vælge at få din Winther Elcykel udstyret med en motorbremse, som aktiveres automatisk, når du stopper for at undgå skader pga. pludselige opbremsninger eller lignende.

Brugervenlighed

Alle Winther Elcykler er designet til at være så brugervenlige som muligt – både når det gælder betjeningen af selve cyklen men også når det gælder vedligeholdelse og reparationer. Alle modeller har fx et batteri, der kan tages af og pakkes ind separat, så det ikke bliver beskidt eller vandet under transport eller opbevaring. Og hvis du skulle få problemer med din cykel undervejs, kan du altid ringe til den gratis hotline hos Winther Cykel Service, der hjælper dig med alt fra mindre justeringer til større reparationer – helt uden beregning! 

Konklusion: 

Hvis du overvejer at investere i en elcykel, bør du absolut tage et kig på Winther Elcyklens store udvalg af overlegne elcykler. Der findes ingen anden elcykel på markedet, der kan matche dem n when it comes to both comfort and safety!